SUNA ACUM 0372681010

Meniu
Politica de Confidentialitate
Prima Pagina > Politica de Confidentialitate

 

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

Accesarea Gentlecare.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de operatorul site-ului Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile Gentlecare.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de operatorul site-ului prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Operatorul site-ului se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Pe site-ul www.gentlecare.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Operatorul site-ului nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Gentlecare.ro. numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii.. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Operatorul site-ului garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic ; nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.gentlecare.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, operatorul site-ului nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Operatorul site-ului certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

- dreptul de a cere Gentlecare.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

- dreptul de a cere Gentlecare.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

- dreptul de a cere Gentlecare.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

- dreptul de a cere Gentlecare.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail sau prin posta. Gentlecare.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

ANPC
Gentle Care © 2018