SUNA ACUM 0372681010        Site-ul reprezentantei Anita Dr. Helbig GmbH in Romania

Meniu
Cum Comand
Prima Pagina > Cum Comand

 

Contactati-ne la  0372 681 010 sau pe chat pentru orice informatie !

Cum comand ?

Pentru a comanda aveti la dispozitie urmatoarele metode:

1. Pe site prin intermediul cosului de cumparaturi

Cu ajutorul meniului navigati prin categoriile de produse sau puteti vizualiza articolele dupa lista producatorilor. Puteti vedea produse ce apartin unui anumit interval de pret sau puteti selecta sa fie afisate produsele in ordinea crescatoare a pretului. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati Adauga in cos pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Apasati Actualizare in cazul in care ati modificat cantitatea sau lista produselor, butonul Continuare Cumparaturi  daca doriti sa mai adaugati alte produse in cosul de cumparaturi sau butonul Finalizare Comanda in cazul in care doriti sa finalizati comanda.

Prin apasarea acestui ultim buton aveti doua optiuni: daca sunteti deja client gentlecare.ro introduceti adresa de e-mail si parola dumneavoastra, iar daca nu, continuati procesarea comenzii ca si client nou. Completati campurile libere cu datele personale valide, apoi in pagina cu informatiile despre livrare verificati daca destinatia comenzii este cea dorita. Adaugati la observatii culoarea si marimea produsului ales de dumneavoastra. In cazul in care ati ales mai multe produse specificati modelul produsului, culoarea si marimea dorita. Alegeti o modalitate de plata din cele disponibile (daca exista o singura modalitate de plata acceptata aceasta va fi selectata automat).

Alegerea culorii

Atentie: vizionarea culorii pe ecranul calculatorului este puternic influentat de reglajul monitorului. Codurile de culoare folosite la produsele ANITA sunt: 

001 black – negru; 006 white – alb; 007 skin – culoarea pielii; 009 original; 017 angelskin – roz pal; 047 champagne; 089 no colour – transparent; 211 champagne gold – champagne auriu; 303 turquise – turcoaz; 324 night blue – albastru inchis; 338 ocean blue – albastru deschis; 328 blue – albastru; 340 aubergine – mov inchis; 346 viola – violet; 350 ocean – albastru ocean; 404 dark – inchis; 408 anthrazit – gri antracit; 418 black maroon – negru maroniu; 428 metalic grey – gri metalic; 529 bordeux red –bordo; 546 flamingo  - roz pal

Revizuiti datele comenzii dumneavoastra apoi apasati butonul Confirmare Comanda.

In cazul produselor din categoria Set Compensat CAS - Proteza de san si Sutien va rugam sa ne transmiteti la adresa de e-mail: contact@gentlecare.ro decizia CAS prin care vi se aproba compensarea produselor. In lipsa acestei decizii nu va putem acorda produsele la pretul compensat.

In cel mai scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru a verifica toate datele din comanda dumneavoastra.

2. Telefonic apeland numarul 0372 681 010 sau prin chat (in partea dreapta jos a ecranului)

Nota : Prin cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.gentlecare.ro.

ANPC
Gentle Care © 2024