SUNA ACUM 0372681010        Site-ul reprezentantei Anita Dr. Helbig GmbH in Romania

Meniu
Despre cancer de san
Prima Pagina > Despre cancer de san

Gentle Care, Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San, a lansat  www.Desprecancerdesan.ro pentru a raspunde nevoilor generale ale tuturor celor care au fost atinsi de cancerul de san, inclusiv paciente nou diagnosticate sau supravietuitoare, precum si prietenii lor, membrii de familie si colegi.

Dar misiunea noastra unica si specifica se concentreaza pe furnizarea de informatii exacte catre supravietuitoarele cancerului de san cu privire la orice, de la optiuni post-chirurgicale si produse, la informatii cu privire la probleme de intimitate. 

Site-ul este astfel structurat incat vizitatorii gasesc informatii referitoare la comunicarea cu cei mici intr-o astfel de situatie, la relatia cu partenerul de viata, relatia cu personalul medical, la acceptarea propriului trup dupa o mastectomie sau revenirea la activitatiile obisnuite.

Materialele de pe acest site nu inlocuiesc in niciun fel recomandarile medicale specifice fiecarui caz in parte. 

Femeile din ziua de azi au la dispozitie o gama larga de produse post mastectomie. Din pacate acestea nu sunt cunoscute in detaliu de catre personalul medical. Tineti minte ca pentru fiecare persoana exista o multitudine de produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de operatie la san si fiecarei etape din viata atat din timpul tratamentului, cat si dupa ce acesta se termina. 

Desprecancerdesan.ro este singurul site din Romania care abordeaza aceasta maladie din prisma gandurilor tuturor celor afectati si mai ales in termeni pe intelesul tuturor.

ANPC
Gentle Care © 2024